Zomerse tochten op komst

Op zondag 25 juni gaan we weer met z’n allen lunchen bij ‘t Stadscaf√©! Maar voor we van de broodjes kunnen genieten starten we gezamenlijk om 9 uur voor een tocht van ongeveer 80 kilometer door Brabant. Na afloop staat dan voor iedereen de heerlijke lunch klaar!

Om een inschatting te maken van het aantal leden dat mee wil lunchen, vragen we je om je uiterlijk donderdag 22 juni op te geven bij het bestuur via mail of via Whatsapp (Marc Spoek, 06-30014634). Lunchen zonder dat je meefietst kan ook. Start van de lunch is rond 12 uur.

Twee weken later, op 9 juli, is het tijd voor de Zomertocht. We starten om 8 uur vanaf de Markt voor een tocht van ca. 170 km. We rijden dan een mooie route naar Willemstad. Daar pauzeren we voor koffie met gebak. Voor leden die 170 km te lang vinden is er ook een kortere route van ca. 100 km. Ook met koffie en gebak natuurlijk! De routes zijn gemaakt door Martin van Muijen.

Neem vooral tijdens een van onze tochten een introducee mee. Hoe meer fietszielen, hoe meer fietsvreugd, en wie weet krijgen we er hierdoor nieuwe leden bij!