Jubileumtocht met lunch! En een Zomertocht vol met molens

Op zondag 23 juni vieren we ons 50-jarig jubileum met de (sinds ons 40-jarig bestaan jaarlijks terugkerende) Lunchtocht. We starten gezamenlijk om 9 uur voor een tocht van een kleine 80 kilometer die ons door de West-Betuwe voert. Kleine paadjes worden niet geschuwd! Na afloop staat er bij ‘t Stadscaf√© voor iedereen een heerlijke lunch klaar! Om een inschatting te maken van het aantal leden dat mee wil lunchen, vragen we je om je uiterlijk donderdag 20 juni op te geven. Dat kan door een appje te sturen aan Marc Spoek of je aan te melden via de peiling in de appgroep. Lunchen zonder dat je meefietst kan ook. Start van de lunch is ca. 11.30/11.45 uur.

Drie weken later, op 14 juli, staat de Zomertocht alweer op het programma. Hopelijk doet de tocht zijn naam eer aan. Dit wordt een molenrijke tocht door de Alblasserwaard, waarbij de molens van Kinderdijk natuurlijk niet ontbreken. Onderweg is er koffie met appelgebak. Je kunt kiezen voor de lange route van ca. 160 km of de korte van ca. 100 km. Start is voor beide afstanden om 8 uur op de Markt.