Voorjaarstocht naar Brabant

Na de Snerttocht rijden we zondag 14 april onze tweede gezamenlijke toertocht, de – hoe kan het ook anders – Voorjaarstocht geheten. Je kunt kiezen of je de lange tocht van 105 km wilt rijden of de kortere van 85 km. Beide routes gaan naar ‘Het Groene Woud’ bij Boxtel en omgeving. We rijden via Hedel naar Sint-Michielsgestel en zo verder via Liempde naar de pauzeplek. Deze (natuurlijk met koffie en gebak!) is voor beide routes bij de Jacobushof in Lennisheuvel. De korte route gaat dan vrij direct via Vught terug naar Zaltbommel, de lange route gaat via Oisterwijk en Vlijmen terug.

De start voor de 105 km is om 8 uur op de Markt. De rijders van de 85 km starten een kwartier later, dus om 8.15 uur. Dit komt omdat zij een kortere route naar de Jacobushof rijden en deze om 10 uur open gaat.

Afhankelijk van het aantal deelnemers rijden we in meerdere groepen in het tempo van de B-groep.