Sluitingstocht sluit bijzonder seizoen af

Traditioneel sluiten we het wielerseizoen af met de Sluitingstocht.  We vertrekken om 9:30 vanaf de Markt in Zaltbommel, om ca 11:30 zijn we weer terug van het rondje van 60 kilometer. Ook sluiten we dit jaar af met koffie en appeltaart bij ‘t Stadscafé, waarbij we natuurlijk de coronaregels in acht nemen.
Tijdens de koffie zullen de jubilarissen van dit jaar in het zonnetje gezet worden.

Na de Suitingstocht wordt er niet onder de vlag van Salt-Boemel gereden. We starten het seizoen weer op 14 maart met de openingstocht.
Meer informatie bij Remco van Steenbergen 06 20597788 of Marc Spoek 06 30014634

Jubilarissen 
Dit jaar hebben we 3 jubilarissen die 25 jaar lid zijn van de vereniging. Deze jubilarissen zullen uitgenodigd worden om in ieder geval na de Sluitingstocht koffie te komen drinken, bij ‘t Stadscafé en om het Salt-Boemel geschenk in ontvangst te nemen. Het bestuur heeft besloten om de huldiging van de leden die jaren lang lid zijn van onze vereniging naar voren te halen. Met ingang van dit jaar krijgen de leden die 12,5 jaar aaneengesloten lid zijn geweest een leuke attentie. Als inhaalslag zal iedereen die nu 12,5 -24 jaar lid is een uitnodiging ontvangen om aanstaande zondag aanwezig te zijn bij ‘t Stadscafé om de attentie in ontvangst te nemen.