Lunchtocht en Zomertocht op komst

Op 26 juni gaan we weer met z’n allen lunchen bij ‘t Stadscafé! Na 2 jaar een Ontbijttocht te hebben georganiseerd, gaan we nu weer ná de tocht in plaats van ervoor aan de broodjes. We starten gezamenlijk om 9 uur voor een tocht van een kleine 80 kilometer door de West Betuwe. Na afloop staat er bij ‘t Stadscafé voor iedereen een heerlijke lunch klaar!

Om een inschatting te maken van het aantal leden dat mee wil lunchen, vragen we je om je uiterlijk vrijdag 24 juni op te geven bij het bestuur via mail of via Whatsapp (Marc Spoek, 06-30014634). Lunchen zonder dat je meefietst kan ook. Start van de lunch is rond 12 uur.

Twee weken later, op 10 juli, is het tijd voor de Zomertocht. We starten dan om 8 uur vanaf de Markt voor een tocht van ca. 160km naar de Utrechtse heuvelrug en het Vechtplassengebied. Onderweg pauzeren we voor koffie met gebak. Voor leden die 160km te lang vinden is er ook een kortere route van ca. 100km.