Ontbijttocht op 27 juni

Zondag 27 juni willen we de tweede tocht, na de GPS openingstocht in maart, van het jaar gaan doen en deze willen we weer aftrappen met een gezamenlijk ontbijt en hierna een rit van zo’n 75 km.

Hoe dan?
Zondag 27 juni staat er voor de Boemels, die zich op hebben gegeven, op kosten van de vereniging een ontbijtje klaar van 8:30 t/m 9:30 bij ‘t Stadscafé. Het ontbijt bevat Scrambled eggs & bacon, Croissant met jam, zacht broodje met ham/kaas,1 banaan  en Jus d’orange, Koffie, thee of melk. 
Na het ontbijt vertrekken de groepen voor een iets kortere ronde als gebruikelijk de A groep een ronde van ca 80 km, de B groep van ca 70 km en evt een C groep van 60 km.

Wat moet je doen als je wilt ontbijten:
Vanwege de opgave van de te verwachten deelnemers en voor het juiste aantal croissantjes en om te voldoen aan de corona regels moet iedereen van te voren aanmelden. Doe dit voor donderdag 24 juni 23:00 uur via een whattsapp bericht of een e-mail bij Marc Spoek (06 30014634, marcspoek@gmail.com). 

Om alvast een paar vragen weg te vangen:
– Moet je meefietsen in de groepen als je wilt ontbijten? Nee, je mag ook na afloop je eigen ronde gaan doen, dat is geen enkel probleem.
– Moet je fietsen na het ontbijt? Nee, als je iets anders wilt doen dat kan natuurlijk ook.
– In hoeveel groepen gaan we vertrekken na afloop? Dat zien we dan wel, maar in ieder geval met een A en B groep, gelukkig hebben we een mooie pool van wegkapiteins.
– Ik wil niet ontbijten maar wel mee fietsen? Kom dan om kwart over negen naar de markt, als het ontbijt eerder klaar is dan bestaat de kans dat we eerder vertrekken.
– Mocht het toevallig slecht weer zijn dat we niet kunnen gaan fietsen, dan gaat het ontbijt gewoon door!!