Herstart fietsseizoen per 1 juli

Vanaf aanstaande woensdag 1 juli mogen we weer in grotere groepen gaan rijden. Dit is iets waar we allemaal op zaten te wachten. Om dit toch een beetje te vieren willen we woensdag om 19:00 vertrekken voor een tocht van 50 kilometer en na afloop doen we bij het Stadscafé een kop koffie of een biertje.
Natuurlijk gaat dit alleen door als het ook weer is om te fietsen, helaas zijn de vooruitzichten niet goed. Hou de Salt-Boemel fiets-app in de gaten.

Hierna hervatten we de groepsritten weer op de normale tijden en groepen. Woensdag 19:00, Donderdag 19:00, Vrijdag 9:00, Zondag 9:00 uur.

Om tijdens een stop bij een stoplicht en het passeren van mede weggebruikers de 1,5 meter te kunnen waarborgen lijkt ons dat we de groepen niet groter moeten maken dan 10 personen. Ben je met 12 rij dan in twee groepen van zes op 50 meter afstand. Normaal gesproken mochten de groepen niet groter zijn dan 16 personen..