Ga je op pad, doe het dan alleen (of maximaal met 4)!

[Update 12-6] Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 23 maart strengere maatregelen van kracht. Evenementen waarvoor een vergunning of melding nodig is, mogen tot 1 september niet doorgaan. Dat betekent voor Salt-Boemel dat de tijdritcyclus, die in mei gehouden zou worden, niet doorgaat. Fietsers die zich al hadden ingeschreven, zijn per mail geïnformeerd. Zij krijgen het inschrijfgeld terug.
Gelukkig is fietsen in de buitenlucht nog niet verboden. Ga je op pad, doe het dan alleen, of (update 11 mei) in groepjes van maximaal 4 personen! Zo kunnen ook wij ons steentje tegen de verdere verspreiding bijdragen.
Weet je zo geen rondje te rijden? Niet getreurd! Op de website onder het kopje ‘GPS-routes’ vind je nu verschillende routes die je kunt downloaden en op je navigatieapparaat kunt zetten. We hebben 13 routes geselecteerd, startend en eindigend op de Markt in Zaltbommel. Ze zijn bijna allemaal tussen de 80 en 85 km lang. Vaak zijn het routes die we al eens op de vrijdag of de zondag hebben gereden. Ze gaan alle windrichtingen op, dus uit welke hoek de wind ook waait, er is altijd iets te kiezen! Veel plezier… en blijf gezond!

Zie ook de tips van de NTFU voor jouw solorit!