Spinningmarathon voor Ronald McDonaldhuis Utrecht

Volgend jaar in het weekend van 22 – 23 juni wordt de Homeride verreden. Dit is een sponsortocht voor de Ronald MC Donaldhuizen in Nederland. Vanuit Salt-Boemel rijden 7 Boemels mee onder de naam Salt-Boemel Hago Bikers. Het team aan fietsers bestaat uit 10 rijders en 4 begeleiders. De totale afstand is 500 kilometer. Het doel is om 365 overnachtingen bij elkaar te fietsen. Aangezien 1 overnachting in een huis 60 euro kost betekend dit in totaal 21.900 EURO. Een stevig doel

Om deze reden organiseren we op vrijdag 25 januari 2019 van 19:00 tot 22:00 een spinningmarathon.Er wordt gereden in blokken van een uur bij Fitline in Zaltbommel. Deelname kost 15 EURO per uur. Heb je zelf geen zin om te rijden maar wil je dat een homerider voor jou gaat rijden dan kan dat voor 25 euro per uur.

Meer informatie en opgeven kan via saltboemel.hago.bikers@gmail.com 

Na opgave ontvang je een bevestiging en een instructie om je opgave definitief te maken

Gewoon ons sponsoren kan natuurlijk ook via : https://www.homeride.nl/nl/doneer/team/2781

Alvast bedankt voor de donatie

Rob Janse
Rob Korsman
Mark Jongkind
Edwin Poot
Carlo van Loon
Remco van Steenbergen
Peter-Jan van Steenbergen
Henk van Lith
Henk Janse
Sander Kaats
Anneke Zegwaard
Han van Eijk
Rene Bakker
Rogier Collaris